Tietosuojaselosteen sivu

Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu palvelemaan paremmin niitä, jotka ovat huolissaan siitä, miten heidän ”henkilökohtaisia tietoja” (pi) käytetään verkossa. PII on tieto, jota voidaan käyttää erikseen tai yhdessä muiden tietojen kanssa henkilön tunnistamiseen, yhteyden muodostamiseen tai sijainnin määrittämiseen tai henkilön tunnistamiseen kontekstissa. Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti saadaksesi selkeän käsityksen siitä, miten keräämme, käytämme, suojaamme tai muuten käsittelemme henkilötietojasi verkkosivustomme mukaisesti.

Mitä henkilötietoja keräämme ihmisiltä, jotka vierailevat blogissamme, verkkosivustollamme tai sovelluksessamme?

Kun tilaat tai rekisteröidyt verkkosivustollamme, sinua saatetaan olosuhteista riippuen pyytää antamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi tai muita tietoja, jotka auttavat sinua työssäsi.

Milloin keräämme tietoja?

Keräämme sinulta tietoja, kun rekisteröidyt verkkosivustollamme, teet tilauksen, tilaat uutiskirjeen, vastaat kyselyyn, täytät lomakkeen tai syötät tietoja verkkosivustollamme.

Anna palautetta tuotteistamme tai palveluistamme

Miten käytämme tietojasi?

Saatamme käyttää sinulta keräämiämme tietoja, kun rekisteröidyt, ostat jotain, tilaat uutiskirjeemme, vastaat kyselyyn tai kampanjaviesteihin verkkosivustolla vieraillessasi tai käytät joitakin muita sivuston ominaisuuksia seuraavilla tavoilla:

* Kilpailun hallinta, edistäminen, tutkimus tai muut sivuston toiminnot.

* Pyydä arvioita ja arvioita palveluista tai tuotteista

Henkilötietojen, kuten rekisteröidyn nimen tai sähköpostiosoitteen, käsittelyssä on aina noudatettava yleisiä tietosuojasääntöjä (GDPR).

Miten suojaamme tietojasi? Että

Tämän blogin tietosuojailmoitus perustuu termeihin, joita Euroopan lainsäätäjä käyttää yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) hyväksymisessä.

Emme käytä haavoittuvuuden skannausta ja/tai skannausta RCT-standardien mukaisesti. Tarjoamme vain artikkeleita ja tietoa. Emme halua luottokorttinumeroita.

Käytämme tavallista haittaohjelmien skannausta.

Emme käytä SSL-varmennetta

* Tarjoamme vain artikkeleita ja tietoa. Emme koskaan kysy henkilökohtaisia tai henkilökohtaisia tietoja, kuten osoitteita tai luottokortin numeroita.

Käytämmekö ”evästeitä”?

A. ”Evästeet” ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi kovalevylle verkkoselaimesi kautta (Jos sallit), jonka avulla verkkosivuston tai palveluntarjoajan järjestelmät tunnistavat selaimesi ja tallentavat ja muistavat tietyt tiedot. Käytämme esimerkiksi evästeitä, jotka auttavat meitä muistamaan ja käsittelemään ostoskorissasi olevaa tuotetta. Niitä käytetään myös auttamaan meitä ymmärtämään mieltymyksiäsi, jotka perustuvat aikaisempaan tai nykyiseen sivuston toimintaan, minkä ansiosta voimme tarjota sinulle parempia palveluja. Käytämme evästeitä myös auttaaksemme meitä keräämään yhteenlaskettuja tietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota parempia ominaisuuksia ja työkaluja sivustolle tulevaisuudessa.

Käytämme” evästeitä”:

* Käyttäjän mieltymysten ymmärtäminen ja tallentaminen tulevia vierailuja varten.

Voit valita tietokoneen, joka hälyttää sinut aina, kun” eväste ”lähetetään, tai voit poistaa kaikki”evästeet” käytöstä. Teet tämän selaimen asetusten kautta. Koska selain on hieman erilainen, katso selaimesi ohjevalikosta, miten voit muuttaa evästeitä oikein.

Jos poistat evästeet käytöstä, se ei vaikuta käyttäjän suorituskykyyn.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Emme myy, vaihda tai muuten siirrä henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille.

Linkit kolmansiin osapuoliin

Joskus voimme oman harkintamme mukaan sisällyttää tai tarjota kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluita verkkosivustollamme. Näillä kolmannen osapuolen sivustoilla on erilliset ja riippumattomat tietosuojakäytännöt. Siksi emme ole vastuussa näiden linkitettyjen sivustojen sisällöstä ja toiminnasta. Pyrimme kuitenkin suojelemaan sivustomme eheyttä ja otamme vastaan palautetta näistä sivustoista.

Googleta.

Mainonnan vaatimukset voidaan tiivistää mainonnan periaatteiden mukaisesti. Ne luotiin tarjoamaan positiivinen kokemus käyttäjille. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Käytämme mainontaa verkkosivuillamme.

Google, kolmannen osapuolen tarjoajana, käyttää” evästeitä ” mainosten näyttämiseen sivustollamme. Dart evästeiden käytön avulla se voi tarjota mainoksia käyttäjillemme aiempien vierailujen perusteella sivustollemme ja muille verkkosivustoille Internetissä. Käyttäjät voivat kieltäytyä dart-evästeiden käytöstä vierailemalla Googlen tietosuojakäytännössä mainonnan ja sisällön alalla.

Olemme ottaneet käyttöön seuraavat:

* Raportit vaikutelmia asiayhteyteen media network

* Väestötiedot ja intressien huomioon ottaminen

Käytämme yhdessä kolmansien osapuolten, kuten Googlen, kanssa kolmannen osapuolen ”evästeitä” (esimerkiksi Google Analytics-evästeitä) ja kolmannen osapuolen ”evästeitä” (esimerkiksi Duplex-evästeitä) tai muita kolmannen osapuolen henkilöllisyystodistuksia kerätäksemme tietoja käyttäjän vuorovaikutuksesta-kuitujen, mainonnan ja muiden verkkosivustoomme liittyvien mainospalvelutoimintojen kanssa.

Mitätöinti:

Käyttäjät voivat asettaa parametreja sille, miten se mainostaa sinua mainosten asetussivulla. Lisäksi voit jättäytyä pois vierailemalla verkkomainonta-aloitteen opt-out-sivulla tai käyttämällä selaimen lisäosaa analysoidaksesi ”peruutuksen”.

Hyväksymme seuraavat:

Käyttäjät voivat vierailla sivustollamme anonyymisti.

Heti kun tämä tietosuojakäytäntö on luotu, lisäämme linkin siihen kotisivullamme tai ainakin ensimmäisellä tärkeällä sivulla kirjautumisen jälkeen sivuillamme.

Linkki tietosuojakäytäntöömme sisältää sanan ”Yksityisyys” ja löytyy helposti yläsivulta.

Sinulle ilmoitetaan muutoksista tietosuojakäytäntöön:

* Yksityisyyssivullamme

Saattaa muuttaa henkilökohtaisia tietojasi:

* Kirjaudu sisään tilillesi

Miten sivustomme käsittelee ”älä seuraa” signaaleja?

Kunnioitamme sitä, että emme seuraa hälytyksiä, emme seuraa, emme aseta ”evästeitä ”tai käytä mainontaa, kun selaimen” do not track ” (DNT) – mekanismi toimii.

Salliiko sivustomme seurata kolmansien osapuolten käyttäytymistä?

On myös tärkeää huomata, että sallimme seurata kolmansien osapuolten käyttäytymistä

Koppa (lasten Online Privacy Protection Act)

Emme keskity erityisesti alle 13-vuotiaisiin lapsiin.

Fair Information Practice

Hyvän tiedotuskäytännön periaatteet ovat henkilötietojen suojaa koskevan lainsäädännön perusta Euroopan unionissa ja Yhdysvalloissa, ja niihin sisältyvillä käsitteillä on ollut merkittävä rooli tietosuojalakien kehittämisessä ympäri maailmaa. Hyvien tiedotuskäytäntöjen periaatteiden ymmärtäminen ja niiden soveltaminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voidaan noudattaa erilaisia henkilötietoja suojaavia tietosuojalakeja.

Noudattaaksemme reiluja tiedotuskäytäntöjä, toteutamme seuraavat vastatoimet tietomurron sattuessa:

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse

* 7 työpäivän kuluessa

Olemme samaa mieltä myös yksittäisen vahingonkorvauksen periaatteesta, joka edellyttää, että yksilöillä on oikeus laillisesti puolustaa oikeuksiaan tietojen kerääjiä ja manipuloijia vastaan, jotka eivät noudata lakia. Tämä periaate edellyttää paitsi, että yksityishenkilöillä on lailliset oikeudet tietojen käyttäjiin nähden, myös sitä, että tuomioistuimet tai valtion virastot ovat käsitelleet henkilöitä tutkimaan ja/tai syyttämään operatiivisten tietojen noudattamatta jättämisestä.